Adizmb sprijina sistemul educational

30. septembrie. 2022
Adizmb sprijina sistemul educational
Adizmb sprijina sistemul educational
✅ „ELEVII DE AZI – ANGAJAȚII DE MÂINE” este proiectul prin care ne dorim sa ii sprijinim si sa-i motivam pe elevi, in alegerea unui traseu profesional potrivit, in invatatea unei meserii inca de pe bancile liceului.
✅ Tinerii sunt actorii schimbarilor, ei genereaza idei noi, iar abilitatile lor trebuie dezvoltate printr-un proces educational sustinut.
✅ Obiectivul general al proiectului constă în creşterea gradului de angajabilitate al elevilor din Liceul Tehnologic “Marin Grigore Năstase” Tărtăşesti si din Liceul Tehnologic Nr. 1 Fundulea prin participarea unui număr de 185 elevi din următoarele domenii: mecanică, estetică şi igiena corpului omenesc, industrie alimentară, servicii, protecţia mediului, la programe de învăţare la locul de muncă cu accent pe sectoarele economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC şi din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.
✅ Grupul ţintă al proiectului este format din 185 de elevi din două licee tehnologice, Liceul Tehnologic „Marin Grigore Năstase” din Tărtăşesti (105 elevi) şi din Liceul Tehnologic Nr. 1 Fundulea (80 elevi). Dintre aceştia, 20 de etnie romă şi 90 din mediul rural.
✅ Proiectul Stagii de practică inovatoare „Elevii de azi – Angajatii de maine” – Cod My Smis 130651, este derulat în perioada 16.11.2020 – 15.11.2022, în Regiunea Sud – Muntenia și are o valoare totală de 2.289.723,00 lei din care:
• 1.936.432,74 lei fonduri FSE
• 322.150,31 lei fonduri din bugetul național
• 31.139,95 lei contribuție proprie
✅ „ELEVII DE AZI – ANGAJAȚII DE MÂINE” reprezinta o varianta pentru dezvoltare si progres profesional, insa in egala masura este si un proiect benefic pentru judetul Ilfov intrucat poate genera un aport profesional bine calificat pe piata muncii din regiune.
Mai multe detalii despre proiect regasiti aici – https://stagiidepractica.com.ro/