Prezentare proiect: DIGITALIZE este o inițiativă dinamică care se va desfășura în următorii patru ani

18. decembrie. 2023
Prezentare proiect: DIGITALIZE este o inițiativă dinamică care se va desfășura în următorii patru ani
Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti face un pas important către un impact durabil asupra sectorului turistic și transformării digitale a zonei metropolitane București prin DIGITALIZE, proiect în care suntem parteneri și care a primit finanțare în cadrul programului Interreg Europe.
Prezentare proiect: DIGITALIZE este o inițiativă dinamică care se va desfășura în următorii patru ani. Scopul său este să consolideze reziliența și competitivitatea sectorului turistic, cu ajutorul soluțiilor digitale. Vor fi utilizate instrumente și tehnologii digitale pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor, atrage noi grupuri țintă, încuraja inovația și susține practici turistice durabile.
Consorțiu internațional: Facem parte dintr-un consorțiu internațional alcătuit din 10 participanți din țări precum Ungaria, Spania, Franța, Italia, alături de România. Această colaborare va aduce împreună o varietate de perspective și expertiză, pentru a asigura succesul proiectului DIGITALIZE.
Salutăm prezența Primăria Municipiului Bucureşti, care se alătură proiectului, în calitate de Autoritate Politică Asociată, beneficiind de schimburile de experiență ce vor fi organizate în cadrul acestuia.